Despre noi

OrthoArt Lab este un laborator de tehnică dentară specializat în realizarea dispozitivelor ortodontice de top folosind cele mai noi și mai calitative sisteme, utilaje și materiale prezente pe piață la ora actuală, în așa fel încât să atingem cele mai înalte standarde de calitate.

Cu o experiență dobândită în peste 15 de ani laboratorul OrthoArt Lab oferă o gamă completă de dispozitive ortodontice:

  • dispozitive mobile, fixe, funcționale, propulsoare mandibulare, distalizatoare, dispozitive de reabilitare ATM, apnee în somn, sisteme computerizate pentru deplasări dentare cu aliniatori invizibili. De asemenea, suntem implicați în organizarea de cursuri de formare teoretică și practică pentru medicii ortodonți.
  • Principala noastră deviză este calitatea, iar pentru a obține rezultatele dorite folosim produse de top și tehnologie de ultimă generație.
  • Participarea constantă la diferite cursuri de perfecționare ne ajută să ne păstrăm profesionalismul de care am dat dovadă în ultimii 15 ani.

Implicarea și dezvoltarea profesională continuă au dus la o îmbunătățire permanentă a laboratorului nostru care a permis deschiderea unui nou sediu în București (România) în 2016.

  • Colaborări importante, cum ar fi cea cu liderul mondial în tratamentul pentru apneea în somn SomnoMed și cu laboratorul Uniontech, împreună cu Orthoprofile, pentru dispozitivele de nouă generație realizate pe minișuruburi Benefit cu sistemul Easydriver.
  • Oferim colaboratorilor noștri posibilitatea de a-și proiecta împreună cu noi în cabinet sau în laborator dispozitivele personalizate în funcție de necestitate, pentru a căuta și a găsi soluțiile cele mai potrivite pentru tipul de tratament dorit și pentru a asigura pacienților un rezultat optim la sfârșitul tratamentului ortodontic.
Locație
Romania
Strada Petru Poeni nr.8, sector 1
Bucuresti, 011078
+40 (725) 658 958
+39 (392) 5793555
Italia
Via Ottavio Assarotti 8/A
Roma, 00135
+39 (06) 3060 0284
+39 (333) 1852 748
  • No products in the cart.