Îmbunătățiți sănătatea și calitatea vieții pacientului dumneavoastră: Sindromul de Apnee în Somn (SAS) are consecințe grave nu numai asupra sănătății ci și asupra eficienței în timpul programului de lucru, accidentelor de muncă și accidentelor rutiere cauzate ca efect al acestui fenomen. Problema pe care o întâmpină cel mai des specialiștii în somnologie este procentul foarte scăzut de medici stomatologi specializați în tratamentul specific al pacienților cu Sindromul de Apnee în Somn SAS. În întreaga lume, mulți medici stomatologi descoperă capacitatea de a schimba viața pacientului cu dispozitivele de avansare mandibulară dovedite clinic SomnoDent, pentru a trata sforăitul și Sindromul de Apnee în Somn (SAS). Ești gata să oferi un somn mai bun pacientului tău?

SomnoMed este interesat de necesitățiile pacienților, motiv pentru care ne mândrim cu livrarea unei game de dispozitive de o varietate largă pentru a trata pacienții cu Sindromul de Apnee în Somn (SAS). SomnoMed a dezvoltat familia SomnoDent, cu o gamă de dispozitive de avansare mandibulară dovedită clinic, utilizând cele mai inovatoare tehnici. În cele mai recente certificări ISO 13485, specialiștii din laboratoarele SomnoMed lucrează cu sârguință, cu cea mai mare grijă și precizie, respectând în același timp cele mai înalte standarde de calitate pentru a furniza dumneavoastră și pacienților dvs. dispozitive premium fiabile și eficiente.

 • Dispozitivul SomnoDent este pentru mine?

  Un număr tot mai mare de bărbați și femei au descoperit că SomnoDent este soluția perfectă pentru încetarea sforăitului, tratarea Sindromului de Apnee în Somn și/sau îmbunătățirea calității somnului. Este un tratament alternativ ideal pentru pacienții care au fost diagnosticați cu Apnee în Somn Obstructivă ușoară până la moderată sau pentru cei cu SAS severă, dar nu sunt în măsură sau nu doresc să tolereze tratamentul CPAP și/sau intervenții chirurgicale.

 • Dispozitivul de avansare mandibulară SomnoDent pentru tratamentul SAS

  Dispozitivul de avansare mandibulară SomnoDent este un aparat dentar premium, personalizat, dezvoltat pentru tratamentul sforăitului și al Sindromului de Apnee în Somn SAS. Purtând un dispozitiv SomnoDent, mandibula va fi avansată într-o poziție confortabilă, permițând relaxarea țesuturilor și asigurându-vă că baza limbii dumneavoastră nu colapsează și nu blochează căile respiratorii, astfel veți putea avea un somn liniștit. Majoritatea specialiștilor în somnologie și a pacienților preferă terapia cu dispozitive de avansare mandibulară pentru confortul, conveniența și eficiența acestora.

COAT oferă cu ajutorul dispozitivului SomnoDent® un tratament avansat, extrem de eficient și confortabil pentru sforăit sau pentru pacienții care au fost diagnosticați cu Sindrom de Apnee în Somn (SAS).Important: numai medicii stomatologi certificați SomnoMed® Academy pot trata pacienții cu un dispozitiv COAT din familia SomnoDent®. Pentru mai multe informații despre obținerea certificării, contactați laboratorul nostru.

Pentru mai multe informații: www.somnomed.com
 • Dispozitiv de clasă mondială

  Foarte confortabil de purtat datorită materialului SMH B-Flex Poate fi ajustată avansarea, pentru a găsi poziția terapeutică optimă Toleranță ridicată pentru pacient

 • Permite vorbirea și băutul în timpul nopții

  Fără senzație de claustrofobie Permite sigilarea completă a buzelor

 • Produs realizat cu precizie și din materiale de calitate

  Confort maxim Durată lungă de folosință Garanție de 2 ani oferită de SomnoDent

 • Pacienții confirmă eficiența acestui dispozitiv

  96% dintre pacienții cu SAS dovedit au declarat că ar dori să continue să folosească pentru tratamentul apneei în somn dispozitivele SomnoDent.

 • Eficient și precis

  91% dintre pacienți au raportat o îmbunătățire substanțială a calității somnului cu dispozitivul COAT, SomnoDent.

 • Discret în timpul folosirii

  Dispozitiv mic și la îndemână, practic de transportat în călătorie

 • Eficiență dovedită clinic pentru tratamentul SAS

  Recomandat de companiile de asigurări de sănătate din numeroase țări

 • Recomandat de companiile de asigurări de sănătate din numeroase țări

  Certificat FDA, certificat ISO și înregistrat Swissmedic Distribuția uniformă a forțelor asupra tuturor dinților

 • No products in the cart.