0%

  Aceste gutiere schimbate la un interval de 15 zile vor muta dinții progresiv până la poziția finală pe arcadă.

  Fiecare dispozitiv este construit pentru a produce doar o mică parte din mișcarea ortodontică programată prin sisteme digitale.

  Este necesar ca gutiera să fie purtată minim 22 de ore pe zi, excluzând orele de masă, activitățile sportive și igiena orală zilnică. Durata tratamentului este calculată în funcție de numărul de gutiere necesare pentru a finaliza alinierea arcadei. Pentru a obține rezultate vizibile, o aliniere este realizată în medie cu 5-8 gutiere.

  ARTLINE – ZÂMBETUL PE CARE ÎL CĂUTAȚI

  Proceduri:

  Procesul de producție începe cu scanarea digitală a modelelor folosind o tehnologie avansată 3D. Pasul următor constă în programarea mișcării elementelor dentare alături de medicul ortodont și studiată împreună pentru a obține cel mai bun rezultat pentru pacient. Urmează generarea unui fișier (video) pentru vizionarea evoluției tratamentului, aratându-i pacientului faza inițială și cea finală. Modelele sunt realizate cu ajutorul unei imprimante 3D de nouă generație, urmând prelucrarea materialului termoplastic pe modelele printate în acrilat și finisarea gutierei.

  Medicul ortodont evaluează împreună cu pacientul posibilitatea de a folosi un alineator invizibil. În acest caz, sunt necesare amprente pe ambele arcade și înregistrarea ocluziei pentru a fi trimise către tehnician împreună cu fotografiile și radiografia pacientului. În laborator se programează un set-up virtual, cu fotografii în 3D care permit pacientului să vizioneze dezvoltarea tratamentului pas cu pas până la încheierea acestuia. Gutierele sunt enumerate, deoarece acestea sunt diferite una față de cealaltă: fiecare acționează în mod treptat la alinierea elementelor dentare.

  • Reprezintă o alternativă la tratamentul ortodontic fix

   Sistemul ArtLine se adaptează la cerințele estetice ale pacienților, fără a recurge acolo unde este posibil la ortodonția fixă.

  • Aplicare rapidă

   Alineatori ArtLine oferă avantajul de a fi minimal invazivi și ușor de aplicat, economisind timpul în cabinet

  • Invazie redusă în cavitatea bucală

   Sunt dispozitive mobile, permițând pacienților o igiena zilnică mai ușoară.

  • Tratament estetic

   Gutierele sunt concepute pentru a asigura un tratament ortodontic perfect invizibil pentru rezolvarea înghesuirii dinților care fac parte din grupul frontal inferior și superior.

  • Eficiență

   Aceste gutiere sunt foarte eficiente pentru realizarea obiectivelor estetice dorite de către pacienți în cel mai scurt timp

  • Design ingenios

   Se adaptează la stilul de viață al pacienților, deoarece sunt perfect transparente.

  • Avantaje ArtLine

   Utilizarea sistemului ArtLine în practica de zi cu zi oferă medicului ortodont soluții terapeutice inovatoare, sigure și rapide cu avantajul unui dispozitiv invizibil și minim invaziv.

  • Sistem inovator

   Set-up virtual, modele printate 3D și aparate termoformabile de ultimă generație.

  • No products in the cart.