EasyDriver®

Datorită metodei unice brevetate și a componentelor sale, sistemul Easy Driver® poate fi utilizat pentru mai multe aplicații. Sistemul deschide noi oportunități pentru tratamentul ortodontic și se adaptează diverselor nevoi ale stomatologului, oferind posibilitatea combinării diverselor mișcări dentare, folosind un singur dispozitiv proiectat și construit de către laboratorul nostru conform indicațiilor medicului ortodont.

Clic pentru a descărca catalog Benefit

Fișa de comandă Easydriver

Mini implantele BENEfit®

Sistemul BENEfit®

Ancorare scheletală în ortodonție. Un suport alternativ și eficient pentru tratamentul ortodontic.

Mini implantele BENEfit® oferă avantajul de a fi ușor aplicate și nu invazive. Utilizarea sistemului BENEfit® în practica ortodontică oferă medicului opțiuni terapeutice inovatoare, sigure și rapide. Datorită designului componentelor, sistemul BENEfit® poate fi utilizat pentru multe cazuri.

Sistemul BENEfit® se adaptează la numeroasele necesități pe care medicul ortodont trebuie să le soluționeze adesea, oferind posibilitatea de a combina diferite mișcări dentare folosind un singur dispozitiv proiectat și construit de laboratorul certificat Easy Driver®.

Mini suruburile BENEfit® permit ancorarea scheletală cu un dublul avantaj, inserția ușoară și absența necesității de colaborare, depășind limitele dispozitivelor tradiționale și permițând mișcări dentare considerate până în prezent dificil de realizat. În timpul introducerii lor, cea mai mare problemă care poate afecta eficiența este lipsa de precizie din cauza dificultăților anatomice ale zonei de inserție.

Dezvoltat de prof. Benedict Wilmes de la Universitatea din Dusseldorf și produs de PSM Medical Solutions Gmbh, sistemul Benefit este un dispozitiv puternic și versatil care poate fi folosit pentru realizarea obiectivelor mecanice în tratamentul ortodontic. Datorită ancorajului în zona palatinală, sistemul Benefit vine cu o serie întreagă de avantaje. Easy Driver® este un sistem patentat de planificare digitală și chirurgie ghidată pentru sistemul de ancoraj palatinal BENEfit.

 • Stabilitate și siguranță

  Sistemul BENEfit® se adaptează la numeroasele necesități, stabilitatea ancorajului este dată atât de dimensiunea implantelor, cât și de soliditatea osului cortical în zona palatinală.

 • Montarea rapidă

  Simplifică extrem de mult etapa chirurgicală astfel încât medicul ortodont poate să insereze implantele fără nici o problemă.

 • Invazia redusă

  Elimină total riscul de coliziune a implantului cu rădăcinile dentare sau cu dinții incluși în os.

 • Versatilitate

  Utilizarea aceluiași punct de ancoraj pentru miscări multiple, în zone diferite, prin folosirea diverselor tipuri de suprastructuri ale implantului.

 • Sistem unicat

  Utilizarea facilă a ancorajului în același timp cu alte sisteme ortodontice: aparat fix lingual, aparat fix vestibular etc.

 • Design ingenios

  Asigură inserarea aparatului ortodontic în aceași ședintă cu cea de inserare a implantelor.

 • Precizie ridicată

  Asigură o precizie suplimentară prin planificarea poziționării implantelor în cea mai bună zonă posibilă care să asigure stabilitatea acestora.

 • Personalizare

  Este posibilă personalizarea aparatului ortodontic în cele mai mici detalii, datorită informațiilor obținute în urma planificării digitale.

 • No products in the cart.